Telefoonnummer: 070-7119632

 

  • Verlengstuk van uw tandarts
  • Gespecialiseerd in:
    - Endodontische (her-)behandelingen
    - Gecompliceerde wortelkanaalbehandelingen

Direct verwijzen

Het verloop van een behandeling

Consult 

Het consult neemt ongeveer een halfuur in beslag.
Het begint met een kennismaking met de behandelaar. Hierna doen we een uitgebreid mondonderzoek en maken we mogelijk röntgenfoto's. Dit is noodzakelijk om een goede diagnose te kunnen stellen. U wordt direct geïnformeerd over de uitkomst van ons onderzoek en de mogelijke behandelopties.  
 
U ontvangt van ons een voorstel voor een behandelplan, met een begroting van de behandelkosten . 
 

Behandeling 

De behandeling zelf zal in de meeste gevallen bestaan uit een wortelkanaalbehandeling. Soms is dat een herbehandelng (revisie), omdat de eerdere behandeling niet tot genezing heeft geleid, niet succesvol is geweest of omdat er nieuwe problemen zijn ontstaan. Soms is een kleine chirurgische ingreep of een spoedbehandeling noodzakelijk.
 
In dezelfde behandeling maken we meestal een vulling, een opbouwvulling of een goede tijdelijke voorziening op de betreffende tand of kies. De behandeling duurt in principe 2 tot 2,5 uur. Bij complexe behandelingen kan een vervolgbehandeling noodzakelijk zijn. .
 

Nazorg 

Indien nodig maakt uw eigen tandarts aansluitend een (definitieve) restauratie (meestal een kroon of brug). We informeren uw tandarts uitgebreid over de door ons uitgevoerde endodontische behandeling.
 
Samen met uw tandarts wordt het resultaat van de behandeling periodiek vervolgd ter beoordeling van de mate van genezing. Het liefst controleren we dat zelf, maar soms gaat dat via uw eigen tandarts (bijvoorbeeld als u ver weg woont). 
 
Contact

Endo Voorburg
Savallelaan 10
2273 JX  Voorburg

Tel: 070 - 711 96 32
E-mail: info@endovoorburg.nl
 

Openingstijden
Maandag:
8:00 - 17:00
Dinsdag:
8:00 - 17:00
Woensdag:
8:00 - 17:00
Donderdag:
8:00 - 17:00
Vrijdag:
8:00 - 14:30
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten
 
 

Let op: op vrijdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar en niet open voor behandelingen.

© , Endo Voorburg | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd maart 2022