Telefoonnummer: 070-7119632

 

 • Verlengstuk van uw tandarts
 • Gespecialiseerd in:
  - Endodontische (her-)behandelingen
  - Gecompliceerde wortelkanaalbehandelingen

Direct verwijzen

Werkwijze en huisregels

Wij doen ons uiterste best om u naar volle tevredenheid te behandelen en uw bezoek aan onze praktijk zo aangenaam mogelijk te maken. Hiervoor hebben wij ook uw medewerking nodig. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze en om de kwaliteit van onze zorg te kunnen waarborgen, leggen wij u graag onze werkwijze en huisregels uit. Wij vragen u deze pagina aandachtig door te lezen.

U heeft een verwijzing

U bent verwezen naar Endo Voorburg door uw behandelaar.  Hoe regelt u het verder?

Eerste afspraak

Heeft uw behandelaar de verwijsbrief aan ons opgestuurd?  Wij nemen contact met u op om een eerste afspraak te maken.
Heeft u de verwijsbrief meegekregen? Neem dan contact met ons op, op telefoonnummer 070 - 711 96 32. Wij noteren uw gegevens en bellen u terug om een eerste afspraak te maken.
Uitnodigingsbrief
Datum, tijdstip en locatie van uw eerste afspraak vindt u in de uitnodigingsbrief, die we u toesturen. Bij de brief zit een gezondheidsvragenlijst. Lees de brief goed door, vul de vragenlijst in en neem deze mee naar de afspraak.
Meenemen naar uw eerste bezoek
Neem de volgende gegevens mee naar uw eerste bezoek:

 • Ingevulde gezondheidsvragenlijst
 • Identiteitsbewijs (Burgerservicenummer)
 • Verzekeringsgegevens
 • Verwijsbrief

Te laat komen

Indien u te laat komt op uw geplande afspraak kan het zijn dat de afspraak geannuleerd wordt aangezien er dan niet voldoende tijd is om de afspraak volgens planning te voltooien. Mocht u te laat dreigen te komen  voor uw afspraak informeert u dan onze balie, dan kunnen zij u informeren of de afspraak nog plaats kan vinden.

Annuleren of niet nagekomen afspraak

Indien u bij verhindering tenminste 48 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Huisregels 

Om uw bezoek aan onze praktijk veilig en zo aangenaam mogelijk te maken, hanteren wij een aantal huisregels. Door onze praktijk te bezoeken, aanvaardt u onze huisregels. Dit zijn onze huisregels:

 • Binnen onze praktijk gaan we respectvol met elkaar om. Discriminatie is niet toegestaan. Als patiënt en bezoeker mag u erop rekenen dat u door onze medewerkers correct wordt behandeld. Het omgekeerde geldt natuurlijk ook.
 • Wapenbezit, diefstal, vernieling, fysiek en verbaal geweld en (seksuele) intimidatie zijn in Nederland en daarmee in onze praktijk niet toegestaan. Van overtreding wordt altijd aangifte gedaan bij de politie. Overtreders worden aan de politie overgedragen. In alle gevallen worden de gemaakte kosten verhaald op de overtreder. Ziet u een onveilige situatie? Meld dit dan bij de receptie of bij één van de medewerkers.
 • Het is verboden te roken binnen onze praktijk en bijbehorende gebouwen. Dit geldt ook voor het roken van elektronische sigaretten.
 • Gebruik van drugs en alcohol en/of het onder invloed zijn van drugs en/of alcohol in onze praktijk is niet toegestaan.
 • Het is niet toegestaan om dieren mee te nemen naar onze praktijk. Uiteraard mag u -indien nodig- wel een hulphond meebrengen.
 • Wilt u een foto, film of geluidsopname maken van de behandeling, de medewerkers en/of de patiënten? Dit mag alleen als u uitdrukkelijk toestemming heeft gevraagd én gekregen van de betrokkene(n). Wij vragen u de privacy van patiënten en de medewerkers te respecteren, ook op sociale media.
 • Wij verzoeken u om zelf over uw eigendommen te waken. Onze praktijk is niet aansprakelijk voor schade, diefstal en/of verlies van uw eigendommen. Wij adviseren u dan ook om uw eigendommen niet onbewaakt achter te laten.

Deze gedragsregels gelden zowel in onze praktijk als op het gehele terrein van onze praktijk. Het overtreden van de regels of het niet opvolgen van aanwijzingen, kan leiden tot een waarschuwing of het weigeren van de toegang tot onze praktijk.

Contact

Endo Voorburg
Savallelaan 10
2273 JX  Voorburg

Tel: 070 - 711 96 32
E-mail: info@endovoorburg.nl
 

Openingstijden
Maandag:
8:00 - 17:00
Dinsdag:
8:00 - 17:00
Woensdag:
8:00 - 17:00
Donderdag:
8:00 - 17:00
Vrijdag:
8:00 - 14:30
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten
 
 

Let op: op vrijdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar en niet open voor behandelingen.

© , Endo Voorburg | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd augustus 2022